Stroppentornooi 2021

1ste Recreatief Stroppentornooi

Van 27 augustus 2021 tot en met 29 augustus 2021 organiseren we met het Jeugdcentrum een heus tornooiweekend met verschillende leuke wedstrijden voor jong en oud. Doorlopend voorzien we voor iedereen een gezellig praatcafé en is er onze mooie speeltuin. Op zaterdag en zondag wordt dit aangevuld met smakelijke Stroppenburgers en een hindernissenspringkasteel.

Vrijdag 27 augustus

19u30 (start om 20u) - Koejonnentornooi - We starten het weekend met een kaarttornooi om de buurt opnieuw wat samenhorigheid te geven. Het spel dat die avond gespeeld wordt is "Koejonnen". Dit is een kaartspel met 24 kaarten, 4 spelers. Andere namen voor dit spel zijn ook "Kwajongen" of "Boompje leggen". Het is een eenvoudig spel met grote strategische mogelijkheden. We spelen de avond traditioneel voor droge worsten per boompje. 

Ik wil mij inschrijven voor dit tornooi

Zaterdag 28 augustus

12u00 (start om 13u) - Graspetanque - Het ideale zomerspel voor jong en oud. We hebben de voorbije periode al heel wat geinvesteerd in onze accommodatie, maar mooie petanquevelden zijn er helaas "Nog" niet. Daarom spelen we deze eerste editie op ons grasveld. Maar weet dat dit ergens bovenaan op onze planning staat. We spelen dit tornooi per ploeg van min. 2 en max. 3 personen. Coronagewijs brengt ieder persoon zijn eigen set petanqueballen mee.

Ik wil een ploeg inschrijven voor deze wedstrijd.

19u30 (start om 20u) - Dartstornooi - Wordt jij de nieuwe Dancing Dimi? Heb je de vaste hand van iedereen en gooi je de ene tripple 20 na de andere? Daag je vrienden en vriendinnen uit en kom je beste dartskunsten tonen. Cornonagewijs brengt ieder persoon zijn eigen set pijltjes mee. Heb je zelf geen pijltjes, geen nood laat het ons even weten. We houden ons voor dit spel aan de coronamaatregelen en er zal dus gespeeld worden op veilige afstand en met mondmasker.

Ik wil mij inschrijven voor dit tornooi

Zondag 29 augustus

10u00 (start om 10u30) - 2de KUBB-strijd - Na onze geslaagde editie van 2019, organiseren we opnieuw ons Kubbtornooi. Daag jij de winnende ploeg "KUBB a la Jatte" uit en bemachtig jij de wisselbeker? Het ideale spel om de zomervakantie af te sluiten. We spelen met ploegen tussen 4 en 6 personen. 

Ik wil een ploeg inschrijven voor de KUBB-strijd