KUBB-STRIJD Stroppen

1ste KUBB-STRIJD STROPPEN

Op 31 augustus 2019 organsieren we met het Jeugdcentrum onze eerste KUBB-strijd met doorlopend praatcafé en culinaire Burger-bar. Voor de kinderen is er natuurlijk onze leuke speeltuin en voorzien we ook een hindernissenspringkasteel. 

Een inschrijving kost €18 per ploeg. Een ploeg bestaat uit minimum 3 en maximum 6 personen. Maximum 20 ploegen. 

Inschrijven


Op 31 augustus 2019 organiseren we een eerste recreatief kubbtornooi. Familie, vrienden, verenigingen en bedrijven zijn allemaal welkom om een ploegje samen te stellen en mee te komen kubben. We voorzien ook doorlopend een praatcafé en echte cullinaire burgers en hapjes om van te smullen, dus verhongeren zal zeker niet gebeuren. Voor de kinderen is er natuurlijk onze prachtige speeltuin en voorzien we ook een Hindernissenspringkasteel.<µ

Een inschrijving kost €18 per ploeg. Een ploeg vorm je met minimum 3 en maximum 6 personen. Opgepast, inschrijvingen beperkt tot 20 ploegen. De wedstrijden starten om 11u. Maar we vragen om aanwezig te zijn vanaf 10u30 voor regelement en ploegverdeling.

Na onderstaande inschrijving krijgt u automatisch via mail een vraag tot betaling. Wanneer deze voltrokken is krijgt u van ons een bevestigingsmail van uw definitieve inschrijving.

Inschrijvingsformulier