Stroppentornooi 2021

Graspetanque

Op 28 augustus 2021 organiseeert Jeugdcentrum Stroppen een petanquetornooi. Iedereen is van harte welkom  om samen de strijd aan te gaan voor het ultieme zomerspel.  We hebben de voorbije periode al heel wat geïnvesteerd in onze accommodatie, maar mooie petanquevelden zijn er helaas "Nog" niet. Daarom spelen we deze eerste editie op ons grasveld. Maar weet dat dit ergens bovenaan op onze planning staat. 

We voorzien ook doorlopend praatcafé en echte culinaire burgers en hapjes om van te smullen, dus verhongeren zal zeker niet gebeuren. Voor de kinderen is er natuurlijk onze prachtige speeltuin en voorzien we ook een hindernissenspringkasteel.

Een inschrijving kost €10 per ploeg. Een ploeg vorm je met minimum 2 en maximum 3 personen. De wedstrijden starten om 13u. Maar we vragen om aanwezig te zijn vanaf 12u00 voor reglement en veldverdeling. Coronagewijs brengt ieder persoon zijn eigen set petanqueballen mee.

Inschrijvingsformulier

Na onderstaande inschrijving krijgt u automatisch een e-mail met de nodige informatie om jouw inschrijvingsgeld over te schrijven op onze rekening.