Stroppentornooi 2021

Koejonnentornooi

We starten het tornooiweekend met een kaartwedstrijd om de buurt opnieuw wat samenhorigheid te geven. Het spel dat die avond gespeeld wordt is "Koejonnen". Dit is een kaartspel met 24 kaarten (9,10,B,D,H & A), 4 spelers. Andere namen voor dit spel zijn ook "Kwajongen" of "Boompje leggen". Het is een eenvoudig spel met grote strategische mogelijkheden. We spelen de avond traditioneel voor droge worsten per boompje. 

Inschrijving is per persoon en kost €4. De wedstrijden starten om 20u. Maar we vragen om aanwezig te zijn vanaf 19u30 voor regelement en tafelverdeling. 

We organiseren dit spel veilig en houden ons hierbij aan de geldende coronamaatregelen. Zo blijft iedereen aan zijn speeltafel zitten per 4 personen en dragen steeds een mondmasker wanneer ze de tafel verlaten. Er wordt verplicht zittend geconsumeerd. Consumpties worden enkel opgenomen en opgediend aan tafel.

Inschrijvingsformulier

Na onderstaande inschrijving krijgt u automatisch een e-mail met de nodige informatie om jouw inschrijvingsgeld over te schrijven op onze rekening.